Resultaten voor brandwerende deuren

 
brandwerende deuren
 
stalen deur
deuren antwerpen
Wij laten niets aan het toeval over de werken aan de door u toevertrouwde woning of bedrijf worden steeds zorgvuldig afgewerkt en proper afgeleverd. KERA Ramen en Deuren Geregistreerd aannemer Lange Klarenstraat 2 2000 Antwerpen.
Universele deuren van Hörmann Uit staal voor binnen en buiten.
Universele deuren Veiligheidsdeuren voor verschillende toepassingen. Branddeuren veiligheidsdeuren voor noodsituaties. Tegenwoordig kan men voor allerlei verschillende soorten functionele deuren kiezen. Zo zijn er branddeuren rookdichte deuren geluidwerende deuren of veiligheidsdeuren. Brandwerende deuren zijn dan niet te verwarren met bijvoorbeeld een veiligheidsdeur als een rookdichte deur. De branddeur is een comfortabele doorgang uiteraard brandwerend en kan veilig als vluchtweg worden gebruikt zonder in dit proces een obstructie voor u te vormen. Een brandwerende deur wordt veelal geplaatst bij zogenaamde slimme uitgangspunten zodat u snel en veilig het gebouw bij een noodsituatie kunt verlaten. Bij het afgaan van het brandalarm kan door de optionele vluchtwegfunctie zoals een draaivleugeldeur ook manueel worden bediend zodat deze u niet weigert. Nog meer voordelen van de branddeur.
hypothecaire leningen
Brandwerende deuren ODS geveltechniek.
Economy 50 FB4 FB5 FB6 deuren. Economy 60 FB4 FB5 FB6 deuren. Janisol FB4 FB5 FB6 deuren. Brandwerende systemen met architecturale waarde. De stalen raam deur en gevelsystemen van Jansen worden in veel projecten toegepast vanwege de hoge toegevoegde waarde op esthetisch vlak of veiligheid. Of het nu gaat om grote vliesgevels of elegante deurgehelen de architect kiest voor een Jansensysteem om in een gebouw meerwaarde te creëren. Om de architect ook voor brandwerende toepassingen een oplossing te bieden hebben ODS en Jansen een uitgebreid testprogramma doorlopen om voor iedere serie een brandveilige versie te ontwikkelen.
Energetix
Brandwerende aluminium deuren van Cetec bvba.
Reynaers Aluminium heeft een volledige productlijn met brandwerende oplossingen gelanceerd die integraal voldoet aan de Europese normen. Ze bieden een innovatieve brandwerende raam en deur-oplossing gebaseerd op een geïsoleerd driekamer-systeem. Het CS77-FP30 of FP60 systeem werd getest in een geoptimaliseerd testprogramma en in nauwe samenwerking met geïnformeerde instellingen doorheen Europa.
hard water
Brandwerende deuren.
overvallen ramkraken bedrijfsdiefstallen bedrijfsfraude oplichting en gelijkaardige vormen van criminaliteit. Homepagina Veiligheidsdeuren Brandwerende deuren. Brandwerende deuren Brandwerende deuren worden gebruikt voor compartimentering. Een brandwerende deur of afgekort branddeur heeft als doel een gedeelte van een gebouw een trappenhuis of zelfs één ruimte gedurende een bepaalde tijd de brandweerstand van de vuurhaard af te sluiten. Een stukje vaderlandse geschiedenis betreffende brandwerende deuren deuren. Na de brand in de Innovation te Brussel in 1967 waarbij officieel 323 doden en 150 gewonden vielen kwamen er strenge en vooruitstrevende normen op gebied van brandwetgeving. 1994 kwamen de basisnormen die aan de bouwheer verplichtingen oplegt die afhankelijk zijn van de aard van het gebouw.
Ballonvaren
Brandwerende gepantserde deuren goudengids.be.
Plaatsing van stalen deuren gepantserde deuren en inbraakwerende deuren. 19 Ieper Op Slot. Patersstraat 34 8900 Ieper. Slotenmakerij alle sleutels en alles wat met sloten te maken heeft!
REI Projects Brandbeveiliging.
Brandwerende deuren opnieuw gelegitimeerd WTCB.
1 Bij brand zelfsluitende brandwerende deuren. 2 Brandwerende deur met beglaasde boven en zijpanelen. Op 1 januari jongstleden trad dan weer het koninklijk besluit van 13 juni 2007 tot wijziging van het besluit Basisnormen in voege waardoor er een aantal nieuwe voorschriften voor de kwaliteit en de plaatsing van brandwerende deuren van kracht werden. Een nieuwe TV tegen de zomer.
Voorgeverfde vlakke brandwerende deur RF30 Brandwerende verfdeur RF30 Voorgeverfde vlakke deuren Deurbladen Mekranoti.
Kader vurenhout van / 33 mm voorzien van een strip schuimvormend product dat brandvertragend werkt. Dekplaten HDF of Hardboard van / 3 mm. De brandwerende deuren hebben het BENOR/ATG merk. Dit merk bevestigt dat deze deuren de op het Benor/ATG label aangeduide brandweerstand zullen vertonen. Technische attesten brandwerende deuren zie Downloads. op stock/de stock beschikbaar bij leverancier/disponible chez fournisseur op bestelling/sur commande. Paneeldeur voorgeverfd klassiek profiel.
Brandwerende deuren.
Brandwerende deuren Amerhout.
Verder ook de Belgische norm NBN 713.020 de 2 conformiteitsmerken Benor ATG en het certificatieorganisme BOSEC. Deze kenmerken garanderen dat uw deur aan de kwaliteitsnormen voldoet. Bij Amerhout voldoen onze brandwerende deuren aan de strengste normen en geven U een passend antwoord op eventuele comformiteitseisen van uw project. Onze brandwerende deuren beschikken over verschillende BENOR/ATG goedkeuringen. De conformiteit en de oorsprong van onze RF-deuren is gewaarborgd door de aangebrachte labels. Onze brandwerende deuren kunnen steeds op maat gemaakt worden en toegepast worden als enkele of dubbele deur zwaaideur schuifdeur of brandwerende deurgehelen met zij en bovenpanelen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info betreffende uw project. Volg ons via Facebook. Met regelmaat zullen er unieke acties verschijnen voor onze fans.
Brandwerende deur bestellen en plaatsen Voor-deuren.
EUROLOCK / EVVA SLEUTELS. Het vuur verspreidt zich minder snel. Afsluiten van de vuurhaard. In België wordt de brandweerstand van een deur gegarandeerd door een BENOR-ATG-certificaat. BENOR-ATG-deuren beantwoorden aan de combinatie van twee normen. Het BENOR-ATG-label wordt aangebracht in de zijkant van de deur aan de scharnierzijde. Dit vermeldt naast het fabricagenummer en het goedkeuringsnummer van de deur ook de brandweerstand bijvoorbeeld RF30 of RF60 de Belgische norm NBN 713.020 de twee conformiteitsmerken BENOR en ATG en het certificatieorganisme BOSEC.
Brandwerende deuren voor effectieve bescherming tegen brand!
Dankzij de RF30 deuren maken bovendien inbrekers geen kans. Wat deze branddeuren nog meer te bieden hebben dat ontdekt u hier. Vertrouw op de RF30 brandwerende deuren. De RF30 brandwerende deuren zijn veiligheidsdeuren waarop u kunt vertrouwen. RF30 staat namelijk voor résistance feu 30 minutes waardoor u 30 minuten beschermd bent tegen vuur. Deze brandwerende deur bestaat uit een gegalvaniseerde plaatstructuur die 15 mm dik is en die voorzien wordt van een brandwerende bescherming. De RF30 branddeuren beschermen u niet enkel tegen een mogelijke brand in huis maar ook tegen inbrekers en indringers! De deuren vergrendelen namelijk op 10 plaatsen waarvan 6 mobiele sluitpunten en 4 vaste dievenklauwen.

Contacteer ons